Konstkataloger
Artist Eva Wirén

Möt Konstnär Eva Wirén och hennes bildvärld


Färgstark och intuitiv konst i alla storlekar och prisklasser.

 

Hon hämtar inspiration ur drömmar, naturen, samtiden och mötet med andra människor. I måleriet låter Eva intuitionen och känslan styra. Hon målar lager på lager skrapar bort fyller i. Hennes konst speglar hennes själ och var hon befinner sig just nu.

Den är därför alltid under förändring i både färg och temperament som livet självt. Evas önskan är att få möjlighet att beröra människor via konsten, på ett sätt där vi ger oss själva tillåtelse att reflektera över vår egen potential och vilka vi är. Hon önskar att sin konst kan hjälpa andra att upptäcka nya sidor hos sig själva.

 

Välkommen att dela hennes värld.

Ateljén ligger på Postgatan 4 i  Kronhuskvarteret, med sin spännande historia från 1700-talet i Göteborgs historiska hjärta,mitt i city

The Artist is present och årets katalog

Att vara konstnär är i någon mån som att vara naken med sina tankar och känslor. Eva sammanställer sitt konstnärliga år i en årlig katalog,  en konstnärlig årsrapport. Där kan du titta på de verk som är producerade, läsa berättelser, ta del av tankar och utställningar kring året. Klicka på respektive katalogbild för att läsa mer. Trevlig inspiration.


The Artist is present 201819
The Artist is present 2015
The Artist is present 2014
Eva Wiren Svenska Konstnärer
Eva Wiren Svenska Konstnärsförbundet