Event

Event & Aktiviteter

Livemåleri,  Kulturnatta Kronhuset 2018


Möt Konstnären,  hennes bildvärld och hennes  konst eller

låt er uppleva något tillsammans  i ett samtal eller övning kring kreativitet och inspiration 


Mitt i centrum i avkopplande historiska miljöer är ni välkomna att ta del av Eva Wirén, hennes förhållande till konsten och hennes eget skapande. Över en bit mat med dryck berättar Eva om sin process och sitt konstnärskap  och vad som döljer sig bakom motivet. Vill ni själva prova på att måla under vägledning och lustfyllda former?


Välkommen till en inspirerande och en annorlunda stund där vi hoppas att ni ska känna er påfyllda både till kropp och själ.

Vi huserar i Göteborgs historiska hjärta och våra varsamt renoverade lokaler är daterade 1746. Vi berättar gärna om historiken kring Sveriges största emigrantstråk. Både  privata grupper och företag är såklart välkomna!

Ta kontakt med oss  Vi hjälper er  att skapa ett inspirerande möte, event efter era önskemål.

EVA WIRÈN, KONSTNÄR


Ateljén är platsen för hennes tysta utforskande. Hennes skapande sker främst inom olja, akryl och akvarell. Hennes bilder är processer ur hennes upplevelser. Eva målar lager på lager skrapar bort , tvättar och målar i. Hon hämtar inspiration och kraft ur drömmar,samtiden, naturen och människan. Hennes måleri manifesterar själens innersta väsen och det omedvetna. I måleriet låter Eva intuitionen och känslan styra. Evas konst speglar hennes själ och var hon befinner sig just nu. Den är därför alltid under förändring i både färg och temperament som livet självt är.

 

Evas önskan är  att beröra människor via konsten, på ett sätt där vi ger oss själva tillåtelse att reflektera över vår egen potential, och vilka vi är.

 

Välkommen in att dela hennes värld.

Skicka en fråga eller intresseanmälan nedan

 
 
 
 
Eva Wiren Svenska Konstnärsförbundet
Eva Wiren Svenska Konstnärer