Kropp & Själ


Kropp & Själ

balans energi och välbefinnande 
Holistisk hälsa i fokus

Välkommen till dig själv!


Vi erbjuder massage, kroppsterapeutiska behandlingar och samtal i centrum av Göteborg, i stadens historiska hjärta. Att inse och bejaka den egna kroppen och själens behov innebär för många ett första steg till ett bättre välbefinnande.


Vi grundar vår syn på hälsa ur ett holistiskt perspektiv -

"Hälsa är ett tillstånd av fullkomligt fysiskt, psykiskt och socialt välbefinnande, inte endast frånvaro av sjukdom" (WHO 1948)


Känner du dig stel eller "bara" trött? Bär du på spänningar, smärta eller behöver du en välbehövlig stunds återhämtning och bli energipåfylld?  Har du huvudvärk och vaknar med stela käkar? Har du "försökt allt" för att råda bot på smärta, stelhet och orörlighet? Tränar du mycket och behöver få hjälp med att få din muskaltur avspänd och rensa ut slaggprodukter?


Upplever du att dina tankar går i cirklar och har svårt att reda ut vad som är vad? Bär du på en längtan att förstå dig själv bättre och därigenom kunna göra andra och mera medvetna val i din vardag? Bär du på vissa mönster inom dig och känner att du hamnar i samma situationer i ditt liv, trots att du önskar annorlunda?


Fysisk och psykisk hälsa kan vara mångfacetterat i vardagen. Vi på Q´ente upplever stor arbetsgädje och motivation när vi kan bidra till att de människor vi möter kan känna skillnad i kropp och medvetande efter att de har tagit del av vad vi kan erbjuda och att de upplever sin vardag blir till det bättre. Vi har mångårig erfarenhet med att bidra till förändring, bättre hälsa och känner tacksamhet att vi kan vara en del i att göra skillnad.

Välkommen till dig själv!

Djupverkande och avslappnande

Återhämtning  och läkning

Kraftfulla behandlingar som frigör mönster

Insikt  för förändring

Inre stillhet och andning

Kunskap i din vardag