Omdömen

OMDÖMEN Q´ENTE

Qente omdöme betyg

Arbetsglädje och Stolhet


Omdömen och betyg från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt samt Facebook, Google och LinkedIn där våra kunder ges möjlighet att utvärdera och ge recension efter sitt besök hos oss.
Vi erbjuder ett flertal behandlingar inom massage, kroppsterapi och samtal mitt i centrum av Göteborg eller ute på företag.


Vi känner tacksamhet att våra kunder upplever att Q´ente Kropp & Själ gör skillnad och att vi vill deras allra bästa när de kommer till oss.




Omdöme betyg Qente Kropp Själ



Omdömen från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt, där våra kunder ges möjlighet att betygsätta och ge recension efter sitt besök hos oss.


Svenskt lojalitetsindex för behandlingsbranschen är en marknadsundersökning om kundupplevelser inom behandlingar. Undersökningen skickas ut till kunder som tillåtit det och genomförs i samarbete med feedbackföretaget Quicksearch och Bokadirekt.se 


Områden som vi med glädje erhållit mycket höga betyg är

 

  • Behandling (9,7 av 10)
  • Service  (9,8 av 10)
  • Atmosfär (9,9 av 10)

Behandling som gjorde underverk för trötta, tunga ben - trippar omkring helnöjd :) " - Carina K 9/9- 21

"Fantastiskt bemötande och fin och lugn atmosfär ⭐ Tusen tack Tomas!" - Yana P 6/9 -21

"Mörbultad och go efteråt" - Magnus J 20/8 -21


"Helt fantastiskt, rekommenderar varmt🌞" - Maigi T  19/8 - 21


"Förstod mitt problem och hjälpte mig bli av med smärtan" - Johan G 16/8 -21


"Han är duktig, proffesionellt och kunnig!" - Masoumeh D 9/8 - 21


"Underbart besök med professionellt bemötande och samtal innan och efter behandling. Jag gjorde en Klassisk massage
och hela kroppen var avslappnad därefter. Rekommenderar verkligen Tomas" - Jessica R 6/8 - 21 


"Bästa bemötandet, lyssnar och ger välbehövlig behandling" - Margaretha L 7/7 - 21

"Professionellt bemötande. Ser till helheten och kunden är verkligen i centrum.
Anpassar behandling efter behov. Verkligen toppen!" - Marie L 6/7 - 21


"Fantastiskt bemötande och miljö i kombination med professionell utförande av bindvävsmassage.
Återkommer snarast!" - Pia 2/7 - 21


"Kunnig, seriös, professionell, använder de tekniker som behövs. Rekommenderas!
Jag gick på bindvävsmassage" - Yvonne E 1/7 - 21


"Fantastisk behandling, bindvävsmassage. Återkommande kund" - Helena B 28/6 - 21

"Tyckte mycket om behandlingen" - Ann-Kristin R 21/6 - 21

"Tack Tomas för en fantastisk fin stund hos dig idag . Jag känner mig så nöjd.
Och kommer absolut att boka ny tid så snart som möjligt. Återigen tack" - RosMarie D 17/6 - 21

"Rekommenderas varmt. Har verkligen gjort skillnad" - Annelie N 14/6 -21


"Bäst" - Päivi J 10/6 -21

"Avslappnande, tryggt, miljön var lugn men samtidigt energifull" - Soffia G 9/6 - 21

"Lättare i kropp och själ" - Anders A 2/6 -21

"Bra!" - Lixue H 1/6 -21

"FANTASTISK MASSAGE! Tomas är så grym & jag kommer alltid att gå tillbaka!" - Pauline S 26/5 -21


"Bra" - Lhamo M 20/5 -21

"Fantastiskt behandling utförd av Tomas." - Diana A 14/5 - 21


"Närvarande & Proffsig" - Christian P 10/5 - 21

"Tack Tomas för en fantastisk fin stund hos dig idag . Jag känner mig så nöjd. Och kommer absolut att boka
ny tid så snart som möjligt. Återigen tack" Rosmarie D 7/5 - 21

"Tomas lyssnar in på vad din kropp behöver, vilket gör det till mer än bara en massage.
Mycket välbehövligt" -  Carina R 6/5 - 21


"Tomas är fantastisk. Hittar punkter på kroppen både mentalt och fysiskt." - Anna K 5/5 - 21

"Så himla bra! Tack" - Elisabeth O 4/5 - 21 


"Tomas är en riktigt bra massör, rekommenderar verkligen honom" - Stefan S 3/5 -21


"
Otroligt duktig och inkännande" - Ansieh R 30/4 - 21


"If you are struggling with issues in your life of any kinds, whether physical or emotional, kinesology might be helpful. I felt like i got a greater perspective on aspects of myself and life in general after the treatment. It felt good to have a chat with Tomas before the treatment and he was very proffesional and had a calming presence" - Victor S 29/4 - 21


"Tomas är fantastisk. Hans upplägg visar omtanke då man först pratar I lugn och ro innan behandling.
Massagen är varierad och han anpassar utifrån de förutsättningar och problem som finns.
Om du har möjlighet att besöka Tomas så är det helt klart värt ett besök!" - Emma G 22/4 - 21


"Tomas är otrolig! Oavsett hur jag mår när jag kommer, går jag därifrån minst 15 kg lättare i kropp och själ!
Smärtor och belastningar i kroppen bara släpper! Tack och på återseende!
" - Martina B 20/4 - 21

"
Jättenöjd med mitt besök hos Tomas. Han tog sig tid och kände vad jag behövde. När jag lämnade var jag lättare!
Kommer komma tillbaka" - Hanna R 14/4 - 21


"
Tomas är fantastisk, han tar sig tid och känner in var behovet finns och utefter det lägger han upp den massage
som kan tänkas behövas. Kan varmt rekommendera" - Titti F 12/4 - 21

"Kan varmt rekommendera ett besök hos Tomas. En session kinesiologi gjorde att jag känner mig lättare och gladare i själen och har mer energi. En hel del spänningar släppte vilket var exakt det jag behövde. Tack Tomas!" - Carina E 9/4 - 21

"
Bästa massagen i hela Göteborg!" - Sasha A 7/4 -21


"Riktigt bra upplevelse. Inläsande och kunnig, kommer självklart tillbaka 👌" - Emelie A 2/4 -21


"
Bra. Dagen efter kunde jag använda min arm bättre" - Lill L 30/3 - 21

"
Gick till massagen bara för att testa på, jag känner inga besvär i kroppen. Trots det känner jag mig mycket bättre och
mer avslappnad. Det var en fantastiskt känsla att slappna av några minuter och bara ligga på bänken, lyssna på
lugn musik och bli omhändertagen" - Julio R 27/3 - 21

"
En bra behandling för kropp och själ"  - Henric M 25/3 - 21 

"
Helt fantastiskt! Ger högsta betyg. Trevlig och lugn miljö." - Magnus J 24/3 - 21 


"Ett fantastiskt bemötande. Och en spännande upplevelse" - Petra J 20/3 - 21 

"
Hela Tomas´s väsen andas trygghet & värme. Känner ett lugn som ingen annanstans. Det holistiska perspektivet kropp & själ gestaltar sig helt klart tydligt när man är här. Här och efteråt mår man bra helt enkelt!" - Magan J 11/3 - 21


"Tomas är fantastisk, både som vägledare och massör. Jag kan varmt rekommendera honom." - Johan L 7/3 - 21

"Jättenöjd med mitt besök!
Har redan hunnit rekommendera flera vänner ett besök samt bokat in uppföljning om två veckor" - Andrea S 3/3 - 21

"Ett första samtal och titt på lokalen, det kändes väldigt tryggt och jag ser framemot behandlingarna" - Eva H 1/3 - 21

"Trevlig och proffesionell" - Johan G 1/3 - 21

"Ett superhärligt ställe, rekommenderas!" - Kristina W 22/2 - 21

"Kompentent, trygg och lyhörd. Hit kommer jag tillbaka" - Eva B 15/2 - 21

"Kan varmt rekommendera Tomas"- Mona O 11/2- 21

"
Tack för välgörande bindvävsmassage samt givande samtal innan behandlingen. Rekommenderar" Erik F - 8/2 - 21


"
Första gången jag var där och det var riktigt bra med "riktig" massage. Kommer definitivt fortsätta" - Carina K 5/2-21 

"Behandlingen var precis vad jag behövde, Tomas kände exakt vart han skulle jobba och vilket tryck som behövdes för just mig.
Jag är jättenöjd och kommer snart tillbaka igen!" - Sara S 3/2 - 21

"Rekommenderar! En person som tar hand om dig och bryr sig om vad han gör.
Jag är så tacksam 🤗" - Sandra V 2/2 - 21

"Tomas är expert! Jag känner mig jättebra och smärtan är borta nu, tusen tack Tomas!!" - Anonym 2/2-21


"Härlig miljö, fint bemötande och välgörande insiktsfull massage✨" - Karin N 1/2-21

"
Kan varmt rekommendera Q’ente, en varm och helande upplevelse för både kropp och själ och
något helt annat än att ”bara” få massage. Jag är snart tillbaka!" - Jessica M 29/1- 21

"
En fantastisk mjuk massage enligt beställning. De bästa är att man påverka hur man vill ha sin massage utförd.
Det kan skilja från gång till gång." - Kent R 27/1 - 21

"Så häftigt att få vara hos en sådan mångkunnig person. Helt underbar upplevelse, avkopplande men både hjälpande, energigivande och skönt!" - Lisa W 21/1-21


"Lokalen är full av lugn och harmoni. Tomas är mycket proffsig och inkännande. Att sitta och ta ett glas vatten och ett helande samtal innan behandlingen. Bästa behandlingen jag någonsin har fått. Kommer absolut tillbaka flera gånger" - Sohaila 20/1-21


"
Wow! Vilken upplevelse! Kände mig helt trygg med Tomas som tog hand om mig med shamansk healing.
Ett riktig varmt omhändertagande. Rekommenderar starkt ❤️" - Karin F 15/1 -21

"Vi alla på Ronald McDonald Hus kan varmt rekommendera Tomas från Qente som 1 gång i månaden under flera år har kommit hit till Huset och gjort underverk för våra familjer, hans besök är alltid uppskattat och gör verkligen en stor skillnad för våra familjer"
- Bodil Frölén Verksamhetschef Ronald McDonald Hus 14/1-21


"Tack Tomas Bech. För ditt bemötande som skapar ett lugn, och tar en bort från all stress och måsten, för en liten stund.
Jag unnade mig själv en fantastisk 3000 mila service av min kropp, ”massage & underhålls behandling”
Som tur var så behövde jag inte byta ut några reservdelar 😊 känner mig nu redo att ta mig an 2021 med en mjukare och mer energirik kropp.
Jag kan varmt rekommendera Tomas på Qente för en friskare och rörligare tillvaro." - Håkan M  13/1-21

"
Probably the best massör i hela världen!" - Mia S 11/1 -21


"
Jag kände mig välkommen och avslappnad" - Carmen B 11/1 - 21


"
Mycket bra mottagande och proffesionell behandling." Sören O. 30/12 - 20

"
Jag känner mig som en ny född, det är ett massage ut över det vänliga. Det räcker med att vara där så mår man bra utav (du få känna det själv). Jag har redan bestämt att boka en till besök, för att detta var något min kropp, själ och hjärnan behövde.
Känner mig lätt som en moln och tung som ett berg. Den stunden fick mig sväva i väg men ändå landa tillbaka till min kropp och till nuet. Väldigt väldigt tacksam." - 23/12 -20 Raed K


"Som alltid toppen bra" - Anna A 21/12- 20


"Tack!" - Jennie E 17/12-20

"Från stunden jag kom in i lokalen som utstrålar lugn och harmoni kändes det lite som att komma in i en annan värld långt från det gråa, regniga Jag kände mig genast bekväm och avslappnad med Tomas. Massagen var bättre än jag kunnat hoppas på.
Jag kommer definitivt att återkomma!☆" - 16/12-20


"En lugn massör. Inkännande och proffsig. Den bästa massören jag har varit hos👍👍" Yeromnesh - 4/12-20


"Så proffsigt utfört och pluspoäng för samtalet innan behandlingen" - Magnus J 1/12-20


"Det känns perfecto efter masaje." - Fatima H 25/11-20

"
Så väl omhändertagen och proffsigt bemötande. Tack, kommer bli fler besök !" - Eva P 25/11-20

"
Alltid trevligt att få komma dit och få slappna av en stund. Sen har dem även fina tavlor man kolla på eller köpa." Anders 18/11-20

"
Väldigt noggrann och kunnig massör" - Åsa F 16/11-20

"
Har precis fått en kraftfull behandling som gick på alla plan. Känner mig varmt omhändertagen av Tomas. Kan varmt rekommenderas. Stort Tack!🙏" - 13/11-20

"Underbar behandling för själen. Rekommenderas starkt" - Hanna R 6/11-20

"
Mer än nöjd" - Eva T 27/10 - 20.

"
Tomas är professionell och trevlig. Han inleder sessionen med att sitta ner och prata lite över ett glas vatten. Jag provade bindvävsmassage. Väldigt krävande av massören och ganska smärtsam stundtals för kunden men värd i slutendan. Jag ska boka in fler besök." - Sebastian D 26/10-20

"
En behandling som kändes välgörande och djupgående. Jag testade bindvävsmassage. Kommer att gå tillbaka!" - Sara W 25/10-20


"Tomas har perfekt känsla för att hitta det som behöver få utrymme och komma ut i både kropp och själ. Rekommenderar starkt ett besök!" - Anna B 21/10-20


"Jätte bra, smärtan är borta nu." - Lisa W 18/9-20


"Tomas var tillmötesgående, intresserad och vänlig. Dessutom en väldigt inkännande och duktig massör." - Fredrik A 16/9-20

"
Engagerad och lyhörd för mina behov." - Kristian G 16/9-20

"
Tomas är fantastiskt duktig på vad han gör. Känner sig som en ny person när jag går därifrån." - Anna K 11/9-20

"Mycket lättare i kroppen efter behandlingen." - Anders A 8/9-20


"Fyll på energi" - Elisabeth 1/9-20


"M
ycket behaglig massage👍🏻" - Louise 20/8-20


"Annorlunda sätt på massage=positivt. Men kändes inte som det var vad jag sökte. Ska däremot komma igen och se om min känsla stämmer. Väldigt fint och proffsigt arbete och bemötande" - Mariana S 5/8-20


"Proffesionellt utförande...betyg 10 av 10" - Magnus J 3/8-20

"Som allrid- den bästa!!! - Anna E 13/7-20


"Kom dit med värk i nacken, inte vanlig muskelvärk, utan jag orkarintehållaupphuvudet värk , och har haft det länge, för länge. Gick där ifrån med en underbar känsla i knopp o kropp. Förutom detta så fick jag ett fantastiskt bemötande. Och har bokat en ny tid, för jag hoppas och tror att detta är den rätta vägen att bota min värk. Tack" - Anna B 10/7-20


"Fick hjälp med knakande käke och smärta kring höften. Behandlingen gav omedelbar verkan. Jag kan verkligen rekommendera Tomas!" - Eva T 2/7-20

"Bra, det kändes trevligt, tryggt och kunnigt" - Obiliot 1/7-20


"Superlativen" - Daniella S 19/6-20


"Tomas tog sig tid att lyssna in och anpassa massagen efter mina behov. Gick därifrån som en ny människa" - Anne_marie M 15/6-20


"Jättebra genomgång av kroppen" - Anne-Marie M 5/6-20


"Toppen, kunnig massör" - Marcela H 30/5-20


"Magisk, jag känner mig som en ny människa efteråt. Både i kropp och själ. Längtar alltid till nästa tillfälle.
Tomas är fantastisk! Rekommenderar honom STARKT!" - Daorsa 23/4-20


"Mycket bra och proffsig massör."- Anonym  17/4-20


"Jag har haft nöjet att känna Tomas både som Konsultchef från slutet av 90 talet och nu även återförenats när vi anlitat
honom som massör på Columbus Göteborg.
Han är enormt uppskattad som massör hos oss, samtidigt som han även
är en mycket bra inspiratör och samtalsterapeut.
Rekommenderar honom starkt."- Jonas Petersson, Columbus 9/4-20


"Ett privilegium att få en behandling av Tomas" - AnnaCarin D - 6/4-20

"En härlig upplevelse i vacker miljö! Väldigt nöjd med min behandling och helhetssynen!
Kommer definitivt tillbaka." - Jeanette N - 26/3-20


"Har delat på instagram :) toppenbra behandling o samtal" - Helena B - 25/3 -20


"Tomas är en fantastisk massageterapeut och människa. Rekommenderar han varmt" - 18/3 - 20 Monica G


"Tomas har mina varmaste rekommendationer. Inte bara en fantastisk massageterapeut utan också en fantastisk människa som sprider lugn och klokhet omkring sig" - 17/3 - 20 Karin G


"Tack! Tack för samtal. Tack för behandling."  - 13/3 - 20 Anne B


"Du är fantastiskt" - 8/1- 20 Susanne S

"Helhets upplevelsen är toppen" - 29/11 - 19 Kristina L 

"Ni gör skillnad" - 22/11- 19 Fredrik B

"Bästa massagen jag någonsin fått" - 13/11-19 Johanna L

"Atmosfären, lugnet, energiflödet, bemötandet, behandlingen, ja allt var i toppklass."- 11/10-19 Helma


"Varit på första besök, 15 min, för upplägg av behandling. Hittills känns det mycket bra och proffsigt." - Gun N 11/10-19

"Fantastisk som vanligt och totalt unik" - Eva 6/9-19

"Bästa behandling jag varit på, vilken närvaro av massören. Den bästa behandling jag varit på, så proffsig,
varm tack igen från Maria och Daniel" - Maria 17/8-19

"Fin miljö med konst på väggarna. Bra att man kan sitta kvar efter behandlingen och ta en kopp te.
Mysigt. Man känner sig alltid välkommen" - Lisa F 13/8 -19


"Rekommenderar Q'ente varmt!!" - Jens C 27/6 -19


"Bra behandling, mycket behaglig miljö & mottagande" - Sören O 19/6 -19


"Går regelbundet till Tomas, och känner mig mer välmående efter var behandling! Bra helhetstänk i verksamheten och fokus på helheten inom friskvård. Dessutom mycket prisvärt 😊" - Jakob 3/5 - 19


"Tack, det var så helt fantastiskt trevligt och energifyllande. Återkommer med bokning av shamansk healing och kinesiologi"                - Eva A 17/4 - 19


 "Tack så mycket" - Sara M 28/3 - 19


"Bästa massören, smärtan i benet borta. Rekommenderar bindväv" - Eva A 27/3 -19

 

 "Känns personligt och bra, blir "lyssnad på" inga frågor eller funderingar som jag har känns fel. Utan det blir ett förtroligt                       samtal om de problem jag har och upplever" - Charlotte A 18/3 - 19


 " Jättebra massage! Kom in med ont i ryggen, smärtan var borta efter besöket. Även väldigt fin och inspirerande konst från                 ateljén." - Linus B 17/3 -19


" En lugn massör, inkännande och proffsig. Väldigt välkomnande och trevlig bemötande. God lyssnare och förstående på                     eventuella problemområden. Väldigt respektfull mot persons intregitet. Rekomenderas varmt till alla som söker en stabil och             rogivande miljö. Den bästa massören jag har varit hos" - Kate W 27/2 -19


"Massagen kändes som en riktig behandling och "inte bara en massage" vilket gav ett mycket positivt intryck. Skall bli                           spännande att se hur det utvecklas efter fler behandlingar"  - Jakob E 11/1 - 19

"En av de absolut bästa massage upplevelserna jag haft. Guldstjärna :-) Tack så mycket Tomas" - Lidija M 10/1 - 19


"Tack för att du tog dig tid för samtal och att du kände in vad för typ av behandling jag behövde. Helt fantastiskt!"

- Sara S 4/12 -18

"Tycker det var extra bra att man började med att lyssnade in specifika behov och därefter anpassade behandlingen utifrån det. Inte bara samma åt alla.Jag är väldigt nöjd och återkommer gärna" - Lena S 27/11-1"


"Är mycket nöjd med behandlingen och allt runtomkring. Tack!"-Margareta L 17/11-1"


"En upplevelse för både kropp och sinne. Med ett holistiskt perspektiv gick jag därifrån fjäderlätt. Mycket fint bemötande och skicklig massage" - William 14/11-18


"Mycket bra" - Valdrin 26/10 - 18


"Tomas är grymt duktig, proffsig och trevlig" - Jens 23/10-18


"Rätt person på rätt plats. Du är fantastisk."- Karin K 20/10-18


"Efter bindvävsmassagen är det lättare att röra sig och jag sover bättre"-Agneta 9/10-18


"Upplevelsen är att det är så seriöst och omhändertagande! Tack!" - Elisabet S 8/9-18


"Grymt bra behandling!" - Richard C 24/8 - 18


"Proffsigt, Mysigt och Trevligt" - Kristina  21/8-18


"Q´ente är värme och lyhördhet" - Camilla H 20/6 - 18


"Allt var trevligt och ombonat. Tryggt! " - Kicki L 18/6- 18


"Tack  :-) " - Mahmoud J 6/3 -18


"Jätte härlig miljö/känsla. Tomas var väldigt trygg närvarande, inkännande och professionell" - Kristina B 1/3 -18


"Mycket nöjd. Behandlingen, bindvävsmassage har hjälpt mycket för att minska mina kroniska ledbesvär" - Susanna G 27/2 -18


"Rekommenderas, högsta betyg!"  - Sven T 5/2 - 18


"Kan verkligen rekommendera Shamansk healing, en verksam helhetsbehandling"  - Jenny N 26/1 - 18


"Vi är så glada att du kommer till oss. Du är guld värd!" - Företagsbehandlingar hos iStone AB 21/12 -17


"Har ni inte varit hos Tomas, skäm bort er och boka en tid nu! Väl investerade minuter och kronor" - Jens C 11/12 - 17


"Väldigt nöjd och ett mycket bra mottagande, väldigt proffsigt" - Seppo S  15/11-17


"Varje besök är som balsam för själen. Tomas är duktig och lyhörd och verkar  genuint intresserad av att man skall gå därifrån nöjd och i harmoni. Jag kan bara rekommendera en behandling om ni inte provat innan" - Mattias V 1/11 - 17


"Tusen tack Tomas, en underbar behandling" - Frida N 10/10 - 17


"Stort tack för trevligt och lugnande bemötande och en totalt avkopplande och välgörande massage" - Stefan C 1/9 - 17


"Tack Tomas för 5 bra behandlingar. Mjukare i musklerna och pansaret är väl nästan borta. Tack oxå för insiktsfulla samtal :). Bokar ny tid i augusti. Rekommenderar Tomas behandlingar " - Helena B 6/7 - 17


"Väl värt varenda krona!" - Ewa F 3/7 -17


"Verkligen toppenmassage!" - Ingvor F 3/7 - 17


"Ser fram emot nästa besök!" - Anna K 20/6 -17


"Jag vill varmt rekommendera Schamansk healing." - Marica P 13/6 -17


" Precis så bra och trevligt som jag hoppades på! En bra helhetsupplevelse tycker jag." - Mattias 30/5 - 17


"Min första men inte sista behandling hos dig. Härligt!" - Anette P 11/4 - 17


"Ett mycket varmt välkomnande i ljus härligt miljö. Professionell utförande av behandlingen." - Agnes 6/4 - 17



"Kan varmt rekommendera behandlingar på Q´ente i en mycket trevlig miljö. " - Karin 14/3 -17



"Väldigt trevligt att prata innan och efter, kände mig väldigt lugn och trygg" - Josip 14/3 -17



"Mycket trevligt bemötande och väl utförd behandling" - Olle 14/1 - 2017



"Är så glad och tacksam att jag hittade er. Kommer definitivt tillbaka. Tusen tack!" - Linda 8/2 - 2017



"Behandlingen var mycket bra och ett härligt bemötande av både Tomas och Eva" - Ulla 2/12 - 2016



"I will be back" - Jens 28/12 - 2016