Omdömen

OMDÖMEN Q´ENTE

Qente omdöme betyg

Arbetsglädje och Stolhet


Omdömen och betyg från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt samt Facebook, Google och LinkedIn där våra kunder ges möjlighet att utvärdera och ge recension efter sitt besök hos oss.
Vi erbjuder ett flertal behandlingar inom massage, kroppsterapi och samtal mitt i centrum av Göteborg eller ute på företag.


Vi känner tacksamhet att våra kunder upplever att Q´ente Kropp & Själ gör skillnad och att vi vill deras allra bästa när de kommer till oss


Omdöme betyg Qente Kropp Själ


Omdömen från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt, där våra kunder ges möjlighet att betygsätta och ge recension efter sitt besök hos oss. Även omdömen från Google Business, LinkedIn, Facebook, Instagram


Svenskt lojalitetsindex för behandlingsbranschen är en marknadsundersökning om kundupplevelser inom behandlingar.

Områden som vi med glädje erhållit mycket höga betyg är

 

  • Behandling (9,8 av 10)
  • Service  (9,7 av 10)
  • Atmosfär (9,8 av 10)


"Är trevligt att komma dit. Avslappnande väntrum och avstämmande samtal innan för att se hur man mår" - Annika H 1/2-24


"Mycket proffessionell"  - Cecilia K 31/1-24

"Så skönt att få komma till Tomas och bli knådar på sin onda nacke och rygg. Han är väldigt trevlig och lätt att prata med.
Kan verkligen rekommendera Tomas om någon behöver nån att prata med eller behöver massage" - Marianne N 30/1-24


"
Att alltid bli mött där jag är och behandling utifrån det. Fantastiskt" - Kerstin S 29/1-24

"Grym! Lyhörd och kraftfull" - Andreas J 26/1-24


"Mycket duktig" - Pernilla B 26/1-24

"Tomas är en grym massör" - Liselotte B 25/1-22

"T
ack för en fantastisk massage, jag är mycket mer rörlig med otroligt mycket mindre smärta. När jag satte mig i bilen började jag gråta från ingenstans, det bara kom och den kändes som en förlösande gråt. Har en frihetskänsla i kroppen - TACK 💜💜💜"
- Ann K 24/1-24


"Helt fantastiskt, som vanligt. Svävar på moln efteråt. Rekommenderas varmt
" - Helena B 22/1-24

"
Helnöjd som vanligt och fick såklart med mig ny kunskap :)" - Christina C 19/1-24


"Mycket bra" - Miroslava 17/1-24

"Fantastiskt!" - Johan E 15/1-24

"
Väldigt fin massagebehandling, som gav välförtjänt avkoppling" - Lisa F 11/1-24


"
Bäst! smärtan i ländryggen försvann" - Eva V 8/1-24


"Fantastiskt bra taktil massage" - Karen B 29/12-23

"
Blev mer medveten över min kropps tillstånd och mådde så mycket bättre efter behandlingen. Upplevde påtagligt att "min kropp är mitt jag". Allt som jag är med om sätter avtryck på kroppen. Tack Tomas för en fantastisk massage och dina goda tankar!"
 - Monika T 18/12-23


"
En perfekt avslutning på året! Bokade även in en bra start i januari" - Charlotte O 14/12-23


"Tomas är mycket proffesionell" - Anders A 8/12-23

"Perfekt 🙏🙏" - Lida 7/12-23


"
Trevlig atmosfär och mycket avkopplande. Jag kan verkligen rekommendera ett besök hos Q’ente" - Marie R 4/12-23


"Väldigt duktig massör och väldigt trevlig att prata med" - Noa S 29/11-23


"
Känner mig mer avslappnad och stärkt i både kropp och själ. Tack Tomas.🙏" - Anna F 27/11-23


"Gott för själen. Tomas behandlingar gör gott för både kropp och själ" - Helena B 22/11-23

"
Varmt bemötande och fantastiska behandlingar" - Simon E 17/11-23


"
Tomas är otroligt inkännande och kombinerar olika tekniker för att behandla diverse krämpor" - Mikaela Å 13/11-23


"Att få komma som en är, och bli sedd för behoven i stunden är underbart"  - Kerstin S 10/11-23


"Alltid bra massagebehandling hos Tomas. Jag känner mig mer avslappnad och lättare i sinnet" - Lisa F 6/11-23


"
Tomas är så bra. Mår alltid mycket bättre när jag går därifrån än när jag kom dit." - Jens C 1/11-23


"Livsomvändande" - 18/10 -23 Sara R

"
Så fantastiskt skönt, bli mjukare i kroppen, känna sig fri och lätt. Tack!" -  Lisa E 16/10 -23


"
Tomas hjälp och behandling var helt otroligt bra. Vida över förväntan.
Redan direkt efteråt känns kroppen harmonisk på ett sätt som jag inte längre kan minnas.
Mina varmaste rekommendationer framför jag härmed" - Emma K 9/10-23


"Bra med kortare inledande samtal för att komma fram till vad som var bäst behandling. Kommunikativ!" -  Annika H 6/10-23


"
Så oerhört erfaren och ett bra holistic helhetssyn" - Linda H 4/10-23


"Jag har alltid varit nöjd efter ett besök hos Tomas, alltid lyssnande och inkännande,
ställer frågor och hittar rätt. 🙏TACK!" - Christina C 2/10-23


"Inkännande, empatisk och utgår från de behov man har" - Anette L 28/9-23


"Fantastisk"- Emelie L 28/9-23

"Tomas möter och känner vad man behöver. Proffsig och mycket duktig." - Camilla J 25/9-23


"
Mannen min var mycket nöjd efter sitt besök och kommer att komma tillbaka" - Liselotte B 22/9-23


"Helt underbar massage, rekommenderar verkligen 👌" - Stefan S 18/9-23


"Var på ett vägledande samtal & jag kände mig verkligen trygg & lugn.
Jag upplevde att Tomas besitter mycket kunskap." - Kristina N 15/9-23


"Helt fantastisk massör och person. 10/10" - Magnus J 14/9-23


"Upplevde konsultationen bra och professionell."  Cia S 7/9-23


"Det var helt enkelt perfekt. Det känns mycket bättre nu" Mohammed S 4/9-23


"Väldigt bra! Lugnt, tryggt, personligt, inkännande!" - Frida L 14/8-23


"Tomas behandlingar är väldigt unika. Han är inkännande , närvarande , fokuserad
och otroligt kunnig på kropp, knopp :) och själ. Fantastisk!" - Amra B 2/8-23


"Tomas är en helt fantastisk terapeut på alla sätt. Kan varmt rekommendera honom" -Elisabet O 26/7-23


"Väldigt nöjd. Precis så en massage skall vara och ett pluss till: väldigt trevligt bemötande" - Eva K 11/7-23


"Den bästa!" - Helena D 4/7-23

"Man får den massage man behöver" - Lisa F 3/7-23

"Den alltid inkännande Tomas, får kropp & själ att må bra :)" - Christina C 3/7-23


"Som ”vanligt” fantastiskt bra 😊" - Eva W 30/6-23

"Är väldigt nöjd. Tomas är lyhörd och individanpassad" - Marie L 30/6-23


"Fantastiskt. Bra för själ och kropp. Tack Tomas för din professionalitet och fingertoppskänsla.
Rekommenderar varmt" - Helena B 15/6-23


"Härligt upplevelse. Massage på en hög professionell nivå." Ivana M 12/6-23


"Välbehövlig bindvävsmasssge där det bäst behövdes. Mår toppen efter behandlingen!" - Margaretha L 9/6-23


"Superbra, professionell massagebehandling. Tomas hade också ett väldigt trevligt
och harmoniskt bemötande. Rekommenderar!" - Sanna N 7/6-23


"Minskad muskelstelhet och ökat blodomlopp. Får kroppen att leva upp" - Anders A 5/6-23

"Mycket bra massör som lyssnar och jobbar på de områdena man önskar. Rekommenderas!" Anna A 31/5 - 23

"Lugn och inlyssnande. Var bra med en konsultation" - Annika H 22/5-23


"Tomas är en glad o vänlig man. Skapar varmt välkomnanden o avslappnande massage.
Verkligen någon att rekommendera till andra" - Elisabeth A 17/5-23


"Mår bra i kropp och själ efter massagen hos Tomas! Bästa 🙏" - Anna A 11/5-23


"Trevligt bemötande och proffsig behandling. Extra bonus med historiska och trevliga lokaler.
Rekommenderas gärna" - Carina B 3/5-23


"
Gav hopp inför framtiden vid första besöket" - Kerstin B 26/4-23

"Perfekt, Tomas hittar det som behövs för att må bra till kropp och själ" - Yvonne S 13/4-23


"Fin upplevelse och mottagande med bra massage. Mycket nöjd" - Camilla F 7/4-23


"
Fick en skön och välgörande massage av Tomas idag" - Anna M 3/4 - 23


"Bra
trevligt bemötande och genuint intresse för att hjälpa sina kunder i skön atmosfär" Krystyna F 27/3-23

"Alltid vederkvickande känsla efter ett besök hos Tomas!" - Christina C 24/3 -23


"Väldigt bra!" - Lovisa H 24/3 -23

"Lika bra som vanligt!
✨" - Paula W 23/3 -23


"Alltid lika magiskt. Det händer så mycket i kroppen under behandlingen" Sindhu W 22/3 -23


"Så bra och förstående…man är som en ny människa efter behandlingen" Magnus J 20/3 -23


"
Tomas is a true healer. I’m thankful for that our paths cross and
I get to be treated by a person who is so in tune with his intuition" - Endre S 17/3 - 23


"
Toppen, som vanligt!" - Barbro B 10/3 - 23


"Fantastisk, hjälpsam, professionell, helt enkelt underbar" - Sara R 22/2 - 23


"
Lugnande och trivsam miljö och kunnig behandling. Mer kan man inte begära😊" - Kristina C 20/2 - 23


"Bästa massören!" -Lisa A 17/2-23


"Tomas är fantastiskt proffesionell och samtidigt personlig. Den bästa terapeut som jag har varit hos.
Rekommenderas varmt" - Michael S 16/2 - 23


"
Alltid inlyssnande :)" - Christina C 15/2 - 23


"Alltid mycket nöjd när jag kommer från Tomas. Inkännande, skicklig massage
och en härlig miljö med Evas tavlor" - Anna K 13/2 - 23


"
Väldigt bra samtal inför vilken behandling man ska välja." - Marie B 10/2 - 23

"Var endast på en rådgivning, men det verkar bra och jag ser fram emot kommande lymfmassage" - Eva J 5/2 - 23


"Det var första gången som jag fick bindvävsmassage. Visste inte vad jag kunde förvänta mig. Upplevelsen var klart positiv
och varade minst ett dygn. Det kändes rejält i alla delar av kroppen som Tomas gick igenom. Dygnet efter kändes det som
att kroppen avyttrade nått som jag inte vet vad det var, vätska mm" - Mona-Lisa N 2/2 - 23

"Tomas har en fantastisk närvaro, djup vishet och generositet. Då jag stiger in i hans ateljé/ mottagning
i Göteborgs äldsta byggnad, känner jag goda vibrationer, medan lämnar mottagningen med lättare steg.

Ett litet frö djupt inne i själen har planterats, och den kommer att så småningom sprida mera ljus och harmoni.

Ser fram emot nästa besök 💙❄️✨" - Ira W 1/2-23

"Tomas är allsidig och kan ta i ! Sen är det alltid bra med en liten samtal innan massagen börjar" - Kim R 30/1-23


"Jag blev nöjd som vanligt!" - Ann-Kristin R 19/1 -23


"
Återbesök och trogen kund sedan flera år. Man blir alltid nöjd med Tomas behandlingar.
Han har rätt fokus och väldigt i lyssnande" - Kent R 11/1 - 23


"Helt magiskt. Tomas är inlyssnande och jag fick den massage som min kropp behövde" - Sindhu W 30/12 - 22


"E
n underbar stund med total avkoppling. Kände mig väl omhändertagen från första sekund" - Miakela D 29/12 - 22


"Fantastiskt!" - Lisa S 22/12 - 22

"Fantastiskt som vanligt. Jag är beroende av Tomas massage. Så välgörande för mina spända axlar och nacke.
Rekommenderar varmt" - Helena B 19/12 - 22


"Som ett kinderägg - kropp och själ och konst ☀️🌱💕" - Kerstin S 15/12 -22 


"Upplevelsen var nog bättre och mer betydnade för min kropp än vad jag kan förstå" - Johan E 14/12 -22


"
Tomas är super bra och kan verkligen gå i djupet med massage" - Kim R 8/12 -22


"Den alltid lyssnande och inkännande Tomas levererade igen :) - Christina C  25/11 - 22


"
Helt underbar bindvävsmassage! Min kropp var väldigt tacksam för behandlingen så jag kommer snart
tillbaka för samma behandling :) - Cecilia L 7/11 - 22


"Rekommenderar Tomas  👏🏻👏🏻👏🏻Dessutom i en härlig miljö inne i stan👍🏻👍🏻" - Carolina S 4/11-22


"Helt fantastiskt. Så välgörande. När man är väldigt spänd i musklerna och de behöver mjukas upp kan det nästan göra ont men oj vad bra det blir efteråt. Tomas är en hejare på att göra mig smidig och rörlig igen. Rekommenderar varmt!" - Helena B 4/11-22

"Tomas är fantastisk!" - Karin K 3/11-22


"Det bästa med Tomas är att man kan välja vilken typ av massage man vill ha. Idag tog jag mjuk massage. Och vilken del av kroppen kan man också välja. Så kan man avsluta med ansiktsmassage. Toppen!" - Kent R 2/11 - 22

"
Lyhörd massageterapeut som jag varmt kan rekommendera till alla som är ute efter en bra massör.

Tack Tomas för det kroppsliga och själsliga" Lydia L 31/10 - 22


"10 poäng av 10. Rekommenderar varmt! Lyssnar in vad som är bekymret, behandlar efter behovet, inte mekaniskt.
Oerhört trevligt bemötande, inlyssnande." - Minna D 24/10-22


"På Q'ente skapar konstnären Eva vackra konstverk. Eftersom jag gillar att leka med ord kom jag fram till att Tomas är en människokonstnär - hans behandlingar hjälper oss att bli de människokonstverk vi är <3 " - Kerstin S 21/10 - 22 


"Fick direkt förtroende för Tomas, som med empati och stor kunskap ”behandlade” mig. Känner mig så harmonisk, o kommer alldeles säkert gå tillbak dit. Nu vet var jag kan få mental o fysisk hjälp med det läkarna inte ser. Tack!" - AnnaKarin O 19/10 - 22

"Alltid väldigt nöjd i både kropp och själ när jag varit hos Tomas." - Anna K 10/10 - 22

"Tomas är den bästa massören. Gjort bindvävsmassage flera gånger" - Carina K 5/10 - 22

"Bokade bindvävsmassage för första gången och det blev en perfekt kombo med lite triggerpunkter för min stela axlar. Går absolut hit igen! 👍🏾🙏🏾😍" - Nuri D 23/9 - 22


"Kroppen behövde mjukas upp mha djupmassage och få ut en inre hetta. Jag kände direkt att balansen i kroppen kom tillbaka liksom en känsla av lätthet i kroppen. Tack Tomas." - Anders A 22/9 -22

"Motsvarande förväntningar" - Åke W - 1/9-22

"Jag fick en givande och effektfull behandling av Tomas. Jag kommer tillbaka" - Cecilia A 31/8 - 22


"
Tomas var trevlig och en bra massör" - Vincent D 23/8 - 22


"Grymt bra. Jag har fått behandling på olika ställen i Göteborg och Tomas är den bästa tycker jag. 10 av 10 när det gäller bemötande, energi, lokalen, läge och givetvis behandlingen." Sasha E 22/8 - 22


"Underbar behandling för kropp & själ! Bästa! - Anna A 27/7- 22

"Professionellt och superbra. Man märker att Tomas har stor erfarenhet och vet vad han gör.
Rekommenderar varmt." - Blendi M 26/7 - 22


"Kom till rätt ställe :-)" - Johan F - 15/7-22

"
Tomas är alltid lika lyhörd och anpassar behandlingen efter dagens behov.
Lite pånyttfödd går jag ut i sommaren ☀️" -Kerstin S  14/7 - 22 

"Helt fantastiskt underbart fast mina muskler skrek för de var så spända. Pansar kalkar Tomas det. Men han är fantastisk på att lösa upp mina ”knutar”. Svävar på moln nu. Rekommenderar varmt." - Helena B 13/7 -22 

"Trevligt, avkopplande och bra massage" - Ivana M 4/7 - 22

"Jag fick en väldigt skön och givande behandling av Tomas idag, han är oerhört skicklig och empatisk, och jag hyser stort förtroende för honom!" - Anna M 29/6 - 22 

"En trygg och behaglig upplevelse" - Yvonne S - 23/6 - 22

"Fantastisk massage" - Pauline S 22/6 - 22

"Tomas kan detta med mjuk massage. Men även hård massage och akupressur på öm tennisarmbåge" Kent R 16/6 - 22


"Hos Tomas på Q’ente fick jag min första shamanska healing och det var en vacker resa i mitt inre. Är tacksam för möjligheten att få erfara det vackra som förmedlades, vilket jag bär med mig i min personliga utveckling. Tomas inger förtroende och jag är tacksam för att ta del av din kunskap. Tack!" -  8/6 - 22

"
Inkännande & lyssnande, kommer absolut tillbaka!" - Christina C 20/5- 22


"Trevligt och professionellt bemötande och utmärkt massage. Rekommenderas både till dig som vill ha lite tuffare massage och till dig som vill ha mer taktilt" - Elin F 19/5 - 22


"Trygg och kunnig" - Karl L 2/5 - 22

"Underbar miljö, professionell massör med erfarenhet i många grenar. Applicerade många olika tekniker under behandlingen som var otroligt skönt. Hittade alla punkter som behövde extra vård! Tack Tomas" - 28/4-22

"Trots att det inte alltid är så skönt så känns det alltid helt fantastiskt efteråt" - Marie N 20/4 - 22

"Går alltid därifrån lättare och gladare. Tomas är fantastisk" - Anna K 25/3 22

"Vi hade ett väldigt bra och givande samtal inför kommande behandling och
jag fick svar på de frågor jag hade" - Anna M 23/3 - 22


"Välbehövlig egentid i form av massage. Tomas fick mig att känna mig avslappnad och massagen var fantastisk.

Kommer gärna åter" - Charlotte O 21/3 - 22


"Välbehövlig o bra!" - Margaretha L 18/3 - 22


"Underbart välgörande som vanligt :)" - Helena B - 18/3 - 22


"Tomas är fantastisk, han kan verkligen känna in mitt behov, jag går alltid där ifrån
med en öm men bättre kropp" - Titti F 14/3 - 22

"Fantastiskt bemötande. Hit går jag gärna igen :)" - Marie N 11/3 - 22

"Det var en riktigt fantastisk upplevelse. Jag är mycket nöjd. Rekommenderar varmt." - Ivana M 9/3 - 22


"Kunnig och trygg behandling!" - Eva L 4/3 - 22


"En helhetsupplevelse för kropp och själ.
Mycket fint och respektfullt bemötande i en mycket behaglig miljö"  - AnnaCarin D 2/3 - 22


"Rekommenderas!" - Erica L 28/2 - 22


"Mycket bra massage. Fin atmosfär" - Obliot Z 23/2 - 22


"Massören Tomas var mycket professionell, skicklig och trevlig. Han anpassade, på ett lyhört sätt, massagen efter mina behov.
Det kändes fantastiskt! Atmosfären, direkt när man klev in genom dörren, var väldigt rogivande och behaglig.
Jag är supernöjd med mitt besök hos Q’ente!" - Johanna H 24/2 - 22


"Tomas massage var annorlunda och väldigt behaglig. Tomas själv ingav förtroende och han var väldigt lyhörd
både inför och under massagen" - Lena C 11/2 - 22


"Tillsammans med Tomas kan man välja sin behandling utifrån sina behov just den dagen.
Sen är det bara att blunda och njuta" - Kent R 3/2 - 22


"Jag har nu varit hos Tomas vid två tillfällen och är mycket nöjd. Första gången gjorde en shamansk healing en otrolig skillnad. Verkligen ett skifte av energier. Andra tillfället gav en behandling med mestadels kinesologi min kropp en välbehövlig kick.
Även samtal som varit givande. Mycket terapeutiskt och givande för kropp och ännu viktigare för min själ" - Mirethe S 31/1 - 22


"Överträffade alla förväntningar. Rekommenderas varmt!" - Danial B 24/1 - 21


"Som vanligt helt fantastiskt." - Helena B 13/1 -21


"Fina samtal och fantastisk massage. Tack!" - Martina B 4/1 - 22


"Uppskattade massagen. Kändes som det fanns känsla och intention i händerna på Tomas. Återkommer :)" - Saga S 29/12 - 21


"Fantastisk" - Enelie L 27/12 - 21


"Det är alltid en magisk upplevelse hos Tomas. Atmosfären i lokalen och
Tomas förmåga att känna precis vad som behövs" - Kicki L 6/12 - 21


"En välgörande riktig genomkörare som verkligen gav effekt direkt med ökad rörlighet i nacken och
ökat flöde i hela systemet" - Erica H 22/11 - 21


"Motsvarade min förväntan" - Margaretha L 10/11 - 21

"Fina lokaler och omgivning. Vänligt bemötande, ett kort trevligt samtal innan utförandet.
Tomas har ett stort kunnande och proffsigt utförande i det han gör.
Lyssnar på var problemet ligger, för kropp och själ hör verkligen ihop. Tack Tomas" - Lill L 2/11 -21


"Kvalitet rakt över" - Fredrik 27/10 - 21 


"Kommer tillbaka snart, fantastiskt resultat med bindvävsmassage, rekommenderas" - Carina K 25/10 - 21

"Väldigt trevligt bemötande och inkännande massage" - Marina T 22/10 - 21


"Jag var totalt avslappnad efteråt. Kommer att gå till Tomas igen" - Helena B 19/10 - 21


"Bra samtalspartner. Tomas är väldigt bra på att bena ut saker som man själv inte kan sätta ord på.
Rekommenderas" - Helena B 11/10 - 21

"Spännande och lugnande besök hos bästa Tomas :)" - Catrin L 17/9 - 21

"Behandling som gjorde underverk för trötta, tunga ben - trippar omkring helnöjd :) " - Carina K 9/9- 21

"Fantastiskt bemötande och fin och lugn atmosfär ⭐ Tusen tack Tomas!" - Yana P 6/9 -21

"Mörbultad och go efteråt" - Magnus J 20/8 -21


"Helt fantastiskt, rekommenderar varmt🌞" - Maigi T  19/8 - 21


"Förstod mitt problem och hjälpte mig bli av med smärtan" - Johan G 16/8 -21


"Han är duktig, proffesionellt och kunnig!" - Masoumeh D 9/8 - 21


"Underbart besök med professionellt bemötande och samtal innan och efter behandling. Jag gjorde en Klassisk massage
och hela kroppen var avslappnad därefter. Rekommenderar verkligen Tomas" - Jessica R 6/8 - 21 


"Bästa bemötandet, lyssnar och ger välbehövlig behandling" - Margaretha L 7/7 - 21

"Professionellt bemötande. Ser till helheten och kunden är verkligen i centrum.
Anpassar behandling efter behov. Verkligen toppen!" - Marie L 6/7 - 21


"Fantastiskt bemötande och miljö i kombination med professionell utförande av bindvävsmassage.
Återkommer snarast!" - Pia 2/7 - 21


"Kunnig, seriös, professionell, använder de tekniker som behövs. Rekommenderas!
Jag gick på bindvävsmassage" - Yvonne E 1/7 - 21


"Fantastisk behandling, bindvävsmassage. Återkommande kund" - Helena B 28/6 - 21

"Tyckte mycket om behandlingen" - Ann-Kristin R 21/6 - 21

"Tack Tomas för en fantastisk fin stund hos dig idag . Jag känner mig så nöjd.
Och kommer absolut att boka ny tid så snart som möjligt. Återigen tack" - RosMarie D 17/6 - 21

"Rekommenderas varmt. Har verkligen gjort skillnad" - Annelie N 14/6 -21


"Bäst" - Päivi J 10/6 -21

"Avslappnande, tryggt, miljön var lugn men samtidigt energifull" - Soffia G 9/6 - 21

"Lättare i kropp och själ" - Anders A 2/6 -21

"Bra!" - Lixue H 1/6 -21

"FANTASTISK MASSAGE! Tomas är så grym & jag kommer alltid att gå tillbaka!" - Pauline S 26/5 -21


"Bra" - Lhamo M 20/5 -21

"Fantastiskt behandling utförd av Tomas." - Diana A 14/5 - 21


"Närvarande & Proffsig" - Christian P 10/5 - 21

"Tack Tomas för en fantastisk fin stund hos dig idag . Jag känner mig så nöjd. Och kommer absolut att boka
ny tid så snart som möjligt. Återigen tack" Rosmarie D 7/5 - 21

"Tomas lyssnar in på vad din kropp behöver, vilket gör det till mer än bara en massage.
Mycket välbehövligt" -  Carina R 6/5 - 21


"Tomas är fantastisk. Hittar punkter på kroppen både mentalt och fysiskt." - Anna K 5/5 - 21

"Så himla bra! Tack" - Elisabeth O 4/5 - 21 


"Tomas är en riktigt bra massör, rekommenderar verkligen honom" - Stefan S 3/5 -21


"Otroligt duktig och inkännande" - Ansieh R 30/4 - 21


"If you are struggling with issues in your life of any kinds, whether physical or emotional, kinesology might be helpful. I felt like i got a greater perspective on aspects of myself and life in general after the treatment. It felt good to have a chat with Tomas before the treatment and he was very proffesional and had a calming presence" - Victor S 29/4 - 21


"Tomas är fantastisk. Hans upplägg visar omtanke då man först pratar I lugn och ro innan behandling.
Massagen är varierad och han anpassar utifrån de förutsättningar och problem som finns.
Om du har möjlighet att besöka Tomas så är det helt klart värt ett besök!" - Emma G 22/4 - 21


"Tomas är otrolig! Oavsett hur jag mår när jag kommer, går jag därifrån minst 15 kg lättare i kropp och själ!
Smärtor och belastningar i kroppen bara släpper! Tack och på återseende!" - Martina B 20/4 - 21

"Jättenöjd med mitt besök hos Tomas. Han tog sig tid och kände vad jag behövde. När jag lämnade var jag lättare!
Kommer komma tillbaka" - Hanna R 14/4 - 21


"Tomas är fantastisk, han tar sig tid och känner in var behovet finns och utefter det lägger han upp den massage
som kan tänkas behövas. Kan varmt rekommendera" - Titti F 12/4 - 21

"Kan varmt rekommendera ett besök hos Tomas. En session kinesiologi gjorde att jag känner mig lättare och gladare i själen och har mer energi. En hel del spänningar släppte vilket var exakt det jag behövde. Tack Tomas!" - Carina E 9/4 - 21

"Bästa massagen i hela Göteborg!" - Sasha A 7/4 -21


"Riktigt bra upplevelse. Inläsande och kunnig, kommer självklart tillbaka 👌" - Emelie A 2/4 -21


"Bra. Dagen efter kunde jag använda min arm bättre" - Lill L 30/3 - 21

"Gick till massagen bara för att testa på, jag känner inga besvär i kroppen. Trots det känner jag mig mycket bättre och
mer avslappnad. Det var en fantastiskt känsla att slappna av några minuter och bara ligga på bänken, lyssna på
lugn musik och bli omhändertagen" - Julio R 27/3 - 21

"En bra behandling för kropp och själ"  - Henric M 25/3 - 21 

"Helt fantastiskt! Ger högsta betyg. Trevlig och lugn miljö." - Magnus J 24/3 - 21 


"Ett fantastiskt bemötande. Och en spännande upplevelse" - Petra J 20/3 - 21 

"Hela Tomas´s väsen andas trygghet & värme. Känner ett lugn som ingen annanstans. Det holistiska perspektivet kropp & själ gestaltar sig helt klart tydligt när man är här. Här och efteråt mår man bra helt enkelt!" - Magan J 11/3 - 21


"Tomas är fantastisk, både som vägledare och massör. Jag kan varmt rekommendera honom." - Johan L 7/3 - 21

"Jättenöjd med mitt besök!
Har redan hunnit rekommendera flera vänner ett besök samt bokat in uppföljning om två veckor" - Andrea S 3/3 - 21

"Ett första samtal och titt på lokalen, det kändes väldigt tryggt och jag ser framemot behandlingarna" - Eva H 1/3 - 21

"Trevlig och proffesionell" - Johan G 1/3 - 21

"Ett superhärligt ställe, rekommenderas!" - Kristina W 22/2 - 21

"Kompentent, trygg och lyhörd. Hit kommer jag tillbaka" - Eva B 15/2 - 21

"Kan varmt rekommendera Tomas"- Mona O 11/2- 21

"Tack för välgörande bindvävsmassage samt givande samtal innan behandlingen. Rekommenderar" Erik F - 8/2 - 21


"Första gången jag var där och det var riktigt bra med "riktig" massage. Kommer definitivt fortsätta" - Carina K 5/2-21 

"Behandlingen var precis vad jag behövde, Tomas kände exakt vart han skulle jobba och vilket tryck som behövdes för just mig.
Jag är jättenöjd och kommer snart tillbaka igen!" - Sara S 3/2 - 21

"Rekommenderar! En person som tar hand om dig och bryr sig om vad han gör.
Jag är så tacksam 🤗" - Sandra V 2/2 - 21

"Tomas är expert! Jag känner mig jättebra och smärtan är borta nu, tusen tack Tomas!!" - Anonym 2/2-21


"Härlig miljö, fint bemötande och välgörande insiktsfull massage✨" - Karin N 1/2-21

"Kan varmt rekommendera Q’ente, en varm och helande upplevelse för både kropp och själ och
något helt annat än att ”bara” få massage. Jag är snart tillbaka!" - Jessica M 29/1- 21

"En fantastisk mjuk massage enligt beställning. De bästa är att man påverka hur man vill ha sin massage utförd.
Det kan skilja från gång till gång." - Kent R 27/1 - 21

"Så häftigt att få vara hos en sådan mångkunnig person. Helt underbar upplevelse, avkopplande men både hjälpande, energigivande och skönt!" - Lisa W 21/1-21


"Lokalen är full av lugn och harmoni. Tomas är mycket proffsig och inkännande. Att sitta och ta ett glas vatten och ett helande samtal innan behandlingen. Bästa behandlingen jag någonsin har fått. Kommer absolut tillbaka flera gånger" - Sohaila 20/1-21


"
Wow! Vilken upplevelse! Kände mig helt trygg med Tomas som tog hand om mig med shamansk healing.
Ett riktig varmt omhändertagande. Rekommenderar starkt ❤️" - Karin F 15/1 -21

"Vi alla på Ronald McDonald Hus kan varmt rekommendera Tomas från Qente som 1 gång i månaden under flera år har kommit hit till Huset och gjort underverk för våra familjer, hans besök är alltid uppskattat och gör verkligen en stor skillnad för våra familjer"
- Bodil Frölén Verksamhetschef Ronald McDonald Hus 14/1-21


"Tack Tomas Bech. För ditt bemötande som skapar ett lugn, och tar en bort från all stress och måsten, för en liten stund.
Jag unnade mig själv en fantastisk 3000 mila service av min kropp, ”massage & underhålls behandling”
Som tur var så behövde jag inte byta ut några reservdelar 😊 känner mig nu redo att ta mig an 2021 med en mjukare och mer energirik kropp.
Jag kan varmt rekommendera Tomas på Qente för en friskare och rörligare tillvaro." - Håkan M  13/1-21

"Probably the best massör i hela världen!" - Mia S 11/1 -21


"Jag kände mig välkommen och avslappnad" - Carmen B 11/1 - 21


"Mycket bra mottagande och proffesionell behandling." Sören O. 30/12 - 20

"Jag känner mig som en ny född, det är ett massage ut över det vänliga. Det räcker med att vara där så mår man bra utav (du få känna det själv). Jag har redan bestämt att boka en till besök, för att detta var något min kropp, själ och hjärnan behövde.
Känner mig lätt som en moln och tung som ett berg. Den stunden fick mig sväva i väg men ändå landa tillbaka till min kropp och till nuet. Väldigt väldigt tacksam." - 23/12 -20 Raed K


"Som alltid toppen bra" - Anna A 21/12- 20


"Tack!" - Jennie E 17/12-20

"Från stunden jag kom in i lokalen som utstrålar lugn och harmoni kändes det lite som att komma in i en annan värld långt från det gråa, regniga Jag kände mig genast bekväm och avslappnad med Tomas. Massagen var bättre än jag kunnat hoppas på.
Jag kommer definitivt att återkomma!☆" - 16/12-20


"En lugn massör. Inkännande och proffsig. Den bästa massören jag har varit hos👍👍" Yeromnesh - 4/12-20


"Så proffsigt utfört och pluspoäng för samtalet innan behandlingen" - Magnus J 1/12-20


"Det känns perfecto efter masaje." - Fatima H 25/11-20

"Så väl omhändertagen och proffsigt bemötande. Tack, kommer bli fler besök !" - Eva P 25/11-20

"Alltid trevligt att få komma dit och få slappna av en stund. Sen har dem även fina tavlor man kolla på eller köpa." Anders 18/11-20

"Väldigt noggrann och kunnig massör" - Åsa F 16/11-20

"Har precis fått en kraftfull behandling som gick på alla plan. Känner mig varmt omhändertagen av Tomas. Kan varmt rekommenderas. Stort Tack!🙏" - 13/11-20

"Underbar behandling för själen. Rekommenderas starkt" - Hanna R 6/11-20

"Mer än nöjd" - Eva T 27/10 - 20.

"Tomas är professionell och trevlig. Han inleder sessionen med att sitta ner och prata lite över ett glas vatten. Jag provade bindvävsmassage. Väldigt krävande av massören och ganska smärtsam stundtals för kunden men värd i slutendan. Jag ska boka in fler besök." - Sebastian D 26/10-20

"En behandling som kändes välgörande och djupgående. Jag testade bindvävsmassage. Kommer att gå tillbaka!" - Sara W 25/10-20


"Tomas har perfekt känsla för att hitta det som behöver få utrymme och komma ut i både kropp och själ. Rekommenderar starkt ett besök!" - Anna B 21/10-20


"Jätte bra, smärtan är borta nu." - Lisa W 18/9-20


"Tomas var tillmötesgående, intresserad och vänlig. Dessutom en väldigt inkännande och duktig massör." - Fredrik A 16/9-20

"Engagerad och lyhörd för mina behov." - Kristian G 16/9-20

"Tomas är fantastiskt duktig på vad han gör. Känner sig som en ny person när jag går därifrån." - Anna K 11/9-20

"Mycket lättare i kroppen efter behandlingen." - Anders A 8/9-20


"Fyll på energi" - Elisabeth 1/9-20


"Mycket behaglig massage👍🏻" - Louise 20/8-20


"Annorlunda sätt på massage=positivt. Men kändes inte som det var vad jag sökte. Ska däremot komma igen och se om min känsla stämmer. Väldigt fint och proffsigt arbete och bemötande" - Mariana S 5/8-20


"Proffesionellt utförande...betyg 10 av 10" - Magnus J 3/8-20

"Som allrid- den bästa!!! - Anna E 13/7-20


"Kom dit med värk i nacken, inte vanlig muskelvärk, utan jag orkarintehållaupphuvudet värk , och har haft det länge, för länge. Gick där ifrån med en underbar känsla i knopp o kropp. Förutom detta så fick jag ett fantastiskt bemötande. Och har bokat en ny tid, för jag hoppas och tror att detta är den rätta vägen att bota min värk. Tack" - Anna B 10/7-20


"Fick hjälp med knakande käke och smärta kring höften. Behandlingen gav omedelbar verkan. Jag kan verkligen rekommendera Tomas!" - Eva T 2/7-20

"Bra, det kändes trevligt, tryggt och kunnigt" - Obiliot 1/7-20


"Superlativen" - Daniella S 19/6-20


"Tomas tog sig tid att lyssna in och anpassa massagen efter mina behov. Gick därifrån som en ny människa" - Anne_marie M 15/6-20


"Jättebra genomgång av kroppen" - Anne-Marie M 5/6-20


"Toppen, kunnig massör" - Marcela H 30/5-20


"Magisk, jag känner mig som en ny människa efteråt. Både i kropp och själ. Längtar alltid till nästa tillfälle.
Tomas är fantastisk! Rekommenderar honom STARKT!" - Daorsa 23/4-20


"Mycket bra och proffsig massör."- Anonym  17/4-20


"Jag har haft nöjet att känna Tomas både som Konsultchef från slutet av 90 talet och nu även återförenats när vi anlitat
honom som massör på Columbus Göteborg. Han är enormt uppskattad som massör hos oss, samtidigt som han även
är en mycket bra inspiratör och samtalsterapeut. Rekommenderar honom starkt."- Jonas Petersson, Columbus 9/4-20


"Ett privilegium att få en behandling av Tomas" - AnnaCarin D - 6/4-20

"En härlig upplevelse i vacker miljö! Väldigt nöjd med min behandling och helhetssynen!
Kommer definitivt tillbaka." - Jeanette N - 26/3-20


"Har delat på instagram :) toppenbra behandling o samtal" - Helena B - 25/3 -20


"Tomas är en fantastisk massageterapeut och människa. Rekommenderar han varmt" - 18/3 - 20 Monica G


"Tomas har mina varmaste rekommendationer. Inte bara en fantastisk massageterapeut utan också en fantastisk människa som sprider lugn och klokhet omkring sig" - 17/3 - 20 Karin G


"Tack! Tack för samtal. Tack för behandling."  - 13/3 - 20 Anne B


"Du är fantastiskt" - 8/1- 20 Susanne S

"Helhets upplevelsen är toppen" - 29/11 - 19 Kristina L 

"Ni gör skillnad" - 22/11- 19 Fredrik B

"Bästa massagen jag någonsin fått" - 13/11-19 Johanna L

"Atmosfären, lugnet, energiflödet, bemötandet, behandlingen, ja allt var i toppklass."- 11/10-19 Helma


"Varit på första besök, 15 min, för upplägg av behandling. Hittills känns det mycket bra och proffsigt." - Gun N 11/10-19

"Fantastisk som vanligt och totalt unik" - Eva 6/9-19

"Bästa behandling jag varit på, vilken närvaro av massören. Den bästa behandling jag varit på, så proffsig,
varm tack igen från Maria och Daniel" - Maria 17/8-19

"Fin miljö med konst på väggarna. Bra att man kan sitta kvar efter behandlingen och ta en kopp te.
Mysigt. Man känner sig alltid välkommen" - Lisa F 13/8 -19


"Rekommenderar Q'ente varmt!!" - Jens C 27/6 -19


"Bra behandling, mycket behaglig miljö & mottagande" - Sören O 19/6 -19


"Går regelbundet till Tomas, och känner mig mer välmående efter var behandling! Bra helhetstänk i verksamheten och fokus på helheten inom friskvård. Dessutom mycket prisvärt 😊" - Jakob 3/5 - 19


"Tack, det var så helt fantastiskt trevligt och energifyllande. Återkommer med bokning av shamansk healing och kinesiologi"                - Eva A 17/4 - 19


 "Tack så mycket" - Sara M 28/3 - 19


"Bästa massören, smärtan i benet borta. Rekommenderar bindväv" - Eva A 27/3 -19

 

 "Känns personligt och bra, blir "lyssnad på" inga frågor eller funderingar som jag har känns fel. Utan det blir ett förtroligt                       samtal om de problem jag har och upplever" - Charlotte A 18/3 - 19


 " Jättebra massage! Kom in med ont i ryggen, smärtan var borta efter besöket. Även väldigt fin och inspirerande konst från                 ateljén." - Linus B 17/3 -19


" En lugn massör, inkännande och proffsig. Väldigt välkomnande och trevlig bemötande. God lyssnare och förstående på                     eventuella problemområden. Väldigt respektfull mot persons intregitet. Rekomenderas varmt till alla som söker en stabil och             rogivande miljö. Den bästa massören jag har varit hos" - Kate W 27/2 -19


"Massagen kändes som en riktig behandling och "inte bara en massage" vilket gav ett mycket positivt intryck. Skall bli                           spännande att se hur det utvecklas efter fler behandlingar"  - Jakob E 11/1 - 19

"En av de absolut bästa massage upplevelserna jag haft. Guldstjärna :-) Tack så mycket Tomas" - Lidija M 10/1 - 19


"Tack för att du tog dig tid för samtal och att du kände in vad för typ av behandling jag behövde. Helt fantastiskt!"

- Sara S 4/12 -18

"Tycker det var extra bra att man började med att lyssnade in specifika behov och därefter anpassade behandlingen utifrån det. Inte bara samma åt alla.Jag är väldigt nöjd och återkommer gärna" - Lena S 27/11-1"


"Är mycket nöjd med behandlingen och allt runtomkring. Tack!"-Margareta L 17/11-1"


"En upplevelse för både kropp och sinne. Med ett holistiskt perspektiv gick jag därifrån fjäderlätt. Mycket fint bemötande och skicklig massage" - William 14/11-18


"Mycket bra" - Valdrin 26/10 - 18


"Tomas är grymt duktig, proffsig och trevlig" - Jens 23/10-18


"Rätt person på rätt plats. Du är fantastisk."- Karin K 20/10-18


"Efter bindvävsmassagen är det lättare att röra sig och jag sover bättre"-Agneta 9/10-18


"Upplevelsen är att det är så seriöst och omhändertagande! Tack!" - Elisabet S 8/9-18


"Grymt bra behandling!" - Richard C 24/8 - 18


"Proffsigt, Mysigt och Trevligt" - Kristina  21/8-18


"Q´ente är värme och lyhördhet" - Camilla H 20/6 - 18


"Allt var trevligt och ombonat. Tryggt! " - Kicki L 18/6- 18


"Tack  :-) " - Mahmoud J 6/3 -18


"Jätte härlig miljö/känsla. Tomas var väldigt trygg närvarande, inkännande och professionell" - Kristina B 1/3 -18


"Mycket nöjd. Behandlingen, bindvävsmassage har hjälpt mycket för att minska mina kroniska ledbesvär" - Susanna G 27/2 -18


"Rekommenderas, högsta betyg!"  - Sven T 5/2 - 18


"Kan verkligen rekommendera Shamansk healing, en verksam helhetsbehandling"  - Jenny N 26/1 - 18


"Vi är så glada att du kommer till oss. Du är guld värd!" - Företagsbehandlingar hos iStone AB 21/12 -17


"Har ni inte varit hos Tomas, skäm bort er och boka en tid nu! Väl investerade minuter och kronor" - Jens C 11/12 - 17


"Väldigt nöjd och ett mycket bra mottagande, väldigt proffsigt" - Seppo S  15/11-17


"Varje besök är som balsam för själen. Tomas är duktig och lyhörd och verkar  genuint intresserad av att man skall gå därifrån nöjd och i harmoni. Jag kan bara rekommendera en behandling om ni inte provat innan" - Mattias V 1/11 - 17


"Tusen tack Tomas, en underbar behandling" - Frida N 10/10 - 17


"Stort tack för trevligt och lugnande bemötande och en totalt avkopplande och välgörande massage" - Stefan C 1/9 - 17


"Tack Tomas för 5 bra behandlingar. Mjukare i musklerna och pansaret är väl nästan borta. Tack oxå för insiktsfulla samtal :). Bokar ny tid i augusti. Rekommenderar Tomas behandlingar " - Helena B 6/7 - 17


"Väl värt varenda krona!" - Ewa F 3/7 -17


"Verkligen toppenmassage!" - Ingvor F 3/7 - 17


"Ser fram emot nästa besök!" - Anna K 20/6 -17


"Jag vill varmt rekommendera Schamansk healing." - Marica P 13/6 -17


" Precis så bra och trevligt som jag hoppades på! En bra helhetsupplevelse tycker jag." - Mattias 30/5 - 17


"Min första men inte sista behandling hos dig. Härligt!" - Anette P 11/4 - 17


"Ett mycket varmt välkomnande i ljus härligt miljö. Professionell utförande av behandlingen." - Agnes 6/4 - 17



"Kan varmt rekommendera behandlingar på Q´ente i en mycket trevlig miljö. " - Karin 14/3 -17



"Väldigt trevligt att prata innan och efter, kände mig väldigt lugn och trygg" - Josip 14/3 -17



"Mycket trevligt bemötande och väl utförd behandling" - Olle 14/1 - 2017



"Är så glad och tacksam att jag hittade er. Kommer definitivt tillbaka. Tusen tack!" - Linda 8/2 - 2017



"Behandlingen var mycket bra och ett härligt bemötande av både Tomas och Eva" - Ulla 2/12 - 2016



"I will be back" - Jens 28/12 - 2016