Personuppgiftspolicy

Personuppgiftspolicy & GDPR

 

 

 

Q´ente bedriver verksamhet inom konst och friskvård.

Företaget hanterar personuppgifter i sin verksamhet och det i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204) samt från och med den 25 maj 2018, dataskyddsförordningen (EU 2016/679). Det innebär att fysiska personers integritet är av högsta vikt för oss.

 

Vår ambition och strävan är att vara transparant med hur vi samlar in och behandlar personuppgifter.

Vi samlar bara in personuppgifter som sker är nödvändiga, relevanta och inte överflödiga för de ändamål som de är avsedda för.

Vi har också rutiner för hur vi lagrar och gallrar uppgifterna.

 

Vi hanterar även personuppgifter då någon kontaktar oss per e-post och vi har rutiner för att rensa bland de personuppgifter

som vi hanterar i sammanhanget.

 

Vad är personuppgifter?

Med personuppgifter menas information som kan härledas till en identifierad eller

identifierbar fysisk person, till exempel namn, e-postadress och personnummer.

 

Personuppgifter som Q´ente hanterar

  • Vid prenumeration av vårt nyhetsbrev
  • Vid kontakter med oss via våra sociala mediakanaler (Facebook, Twitter, Instagram och Linkedin).

Alla personuppgifter som lämnas på våra sociala mediakanaler kan läsa, inhämtas och användas av andra användare. Det har vi ingen kontroll över. Vi tar därför inget ansvar för personuppgifter som användare lämnar i våra sociala mediakanaler

  • Vid kontakter med oss per e-post
  • Vid bokning av behandling
  • Vid deltagande i våra kurser
  • Vid betalning via webbplats, Swish, kort, bankgiro eller genom annan kanal
  • Vid inbjudningar och event som sker i Q´ente regi
  • Vid rekrytering

 

Viktigt att veta är att vi alltid vidtar lämpliga åtgärder och beaktar gällande regelverk för det fall att de personuppgifter

vi hanterar behöver lämnas till utomstående.

 

Viktigt att veta är också att på den här webbplatsen finns det länkar till och från andra webbplatser som inte omfattas av den här personuppgiftspolicyn. Du bör ta del av del av dessa webbplatsers personuppgifts-/integritetspolicy innan du lämnar dina personuppgifter till dem.

 

Rätt att få information om uppgifter om dig, att få dem rättade och raderade

Om du vill få information om de personuppgifter som sparas eller hanteras av Q´ente har du rätt att få det.

Du kan också begära att vi rättar personuppgifter om dig och att få uppgifterna raderade.

 

Skicka då en undertecknad begäran till:

”Personuppgiftsansvarig”, Q´ente, Postgatan 4, 411 13 Göteborg

 

_________________________________________________________________________________________________________

 

 

Om kakor (cookies) på qente.se

På qente.se finns så kallade cookies, eller kakor. Den som använder en webbplats ska enligt lag få information

om att webbplatsen innehåller cookies, vad de används till och hur man kan välja bort dem. Genom att besöka

qente.se accepterar du att vi använder så kallade cookies. Men du kan också välja bort användningen av cookies.

 

Vad är cookies?

Cookies är små textfiler som sparas på din dator, telefon eller surfplatta när du besöker webbplatsen.

 

Hur använder vi cookies?

På qente.se använder vi cookies för insamling av statistik så att vi kan utveckla upplevelsen av webbplatsen,

till exempel för förbättrad struktur, innehåll och navigation.

 

Vill du stänga av cookies?

För att undvika cookies kan du stänga av dem i din webbläsares inställningar. Du kan också installera ett tillägg (plug-in) som blockerar alla cookies från Google Analytics. Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Apple Safari och Opera.

 

Observera att utvecklingen av webbplatsens användarvänlighet kan påverkas negativt av att du inte tillåter cookies.

 

Vem har tillgång till information som samlas in via cookies?

qente.se och vår webbleverantör har tillgång till informationen. Detta för att kunna utveckla och införa förbättringar med målet att skapa en bra användarupplevelse på webbplatsen. Vi lämnar inte ut uppgifterna till någon annan.

 

För mer information om dataskyddsförordningen (GDPR) hänvisas till information på datainspektionens hemsida

 

 

Q´ente Kronhuset

Copyright © All Rights Reserved