Omdömen

KONST & FRISKVÅRD  MITT I CITY

OMDÖMEN 
Q´ENTE 

Qente omdöme betyg

Arbetsglädje och Stolhet


Omdömen och betyg från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt samt Facebook och Google där våra kunder ges möjlighet att utvärdera och ge recension efter sitt besök hos oss. Vi erbjuder ett flertal behandlingar inom massage, kroppsterapi och samtal mitt i centrum av Göteborg eller ute på företag.


Vi känner tacksamhet att våra kunder upplever att Q´ente Kropp & Själ gör skillnad och att vi vill deras allra bästa när de kommer till oss.




Omdöme betyg Qente Kropp Själ



Omdömen från vår ständigt pågående kundundersökning på bokningsportalen Bokadirekt, där våra kunder ges möjlighet att betygsätta och ge recension efter sitt besök hos oss.


Svenskt lojalitetsindex för behandlingsbranschen är en marknadsundersökning om kundupplevelser inom behandlingar. Undersökningen skickas ut till kunder som tillåtit det och genomförs i samarbete med feedbackföretaget Quicksearch och Bokadirekt.se.


Områden som vi med glädje erhållit mycket höga betyg är

 

  • Behandling (9,7 av 10)
  • Service  (9,8 av 10)
  • Atmosfär (9,9 av 10)



"Atmosfären, lugnet, energiflödet, bemötandet, behandlingen, ja allt var i toppklass."- 11/10-19 Helma


"Varit på första besök, 15 min, för upplägg av behandling. Hittills känns det mycket bra och proffsigt." - Gun N 11/10-19

"Fantastisk som vanlig och totalt unik" - Eva 6/9-19

"Bästa behandling jag varit på, vilken närvaro av massören. Den bästa behandling jag varit på, så proffsig,
varm tack igen från Maria och Daniel" - Maria 17/8-19

"Fin miljö med konst på väggarna. Bra att man kan sitta kvar efter behandlingen och ta en kopp te.
Mysigt. Man känner sig alltid välkommen" - Lisa F 13/8 -19


"Rekommenderar Q'ente varmt!!" - Jens C 27/6 -19


"Bra behandling, mycket behaglig miljö & mottagande" - Sören O 19/6 -19


"Går regelbundet till Tomas, och känner mig mer välmående efter var behandling! Bra helhetstänk i verksamheten och fokus på helheten inom friskvård. Dessutom mycket prisvärt 😊" - Jakob 3/5 - 19


"Tack, det var så helt fantastiskt trevligt och energifyllande. Återkommer med bokning av shamansk healing och kinesiologi"                - Eva A 17/4 - 19


 "Tack så mycket" - Sara M 28/3 - 19


"Bästa massören, smärtan i benet borta. Rekommenderar bindväv" - Eva A 27/3 -19

 

 "Känns personligt och bra, blir "lyssnad på" inga frågor eller funderingar som jag har känns fel. Utan det blir ett förtroligt                       samtal om de problem jag har och upplever" - Charlotte A 18/3 - 19


 " Jättebra massage! Kom in med ont i ryggen, smärtan var borta efter besöket. Även väldigt fin och inspirerande konst från                 ateljén." - Linus B 17/3 -19


" En lugn massör, inkännande och proffsig. Väldigt välkomnande och trevlig bemötande. God lyssnare och förstående på                     eventuella problemområden. Väldigt respektfull mot persons intregitet. Rekomenderas varmt till alla som söker en stabil och             rogivande miljö. Den bästa massören jag har varit hos" - Kate W 27/2 -19


"Massagen kändes som en riktig behandling och "inte bara en massage" vilket gav ett mycket positivt intryck. Skall bli                           spännande att se hur det utvecklas efter fler behandlingar"  - Jakob E 11/1 - 19

"En av de absolut bästa massage upplevelserna jag haft. Guldstjärna :-) Tack så mycket Tomas" - Lidija M 10/1 - 19


"Tack för att du tog dig tid för samtal och att du kände in vad för typ av behandling jag behövde. Helt fantastiskt!"

- Sara S 4/12 -18

"Tycker det var extra bra att man började med att lyssnade in specifika behov och därefter anpassade behandlingen utifrån det. Inte bara samma åt alla.Jag är väldigt nöjd och återkommer gärna" - Lena S 27/11-1"


"Är mycket nöjd med behandlingen och allt runtomkring. Tack!"-Margareta L 17/11-1"


"En upplevelse för både kropp och sinne. Med ett holistiskt perspektiv gick jag därifrån fjäderlätt. Mycket fint bemötande och skicklig massage" - William 14/11-18


"Mycket bra" - Valdrin 26/10 - 18


"Tomas är grymt duktig, proffsig och trevlig" - Jens 23/10-18


"Rätt person på rätt plats. Du är fantastisk."- Karin K 20/10-18


"Efter bindvävsmassagen är det lättare att röra sig och jag sover bättre"-Agneta 9/10-18


"Upplevelsen är att det är så seriöst och omhändertagande! Tack!" - Elisabet S 8/9-18


"Grymt bra behandling!" - Richard C 24/8 - 18


"Proffsigt, Mysigt och Trevligt" - Kristina  21/8-18


"Q´ente är värme och lyhördhet" - Camilla H 20/6 - 18


"Allt var trevligt och ombonat. Tryggt! " - Kicki L 18/6- 18


"Tack  :-) " - Mahmoud J 6/3 -18


"Jätte härlig miljö/känsla. Tomas var väldigt trygg närvarande, inkännande och professionell" - Kristina B 1/3 -18


"Mycket nöjd. Behandlingen, bindvävsmassage har hjälpt mycket för att minska mina kroniska ledbesvär" - Susanna G 27/2 -18


"Rekommenderas, högsta betyg!"  - Sven T 5/2 - 18


"Kan verkligen rekommendera Shamansk healing, en verksam helhetsbehandling"  - Jenny N 26/1 - 18


"Vi är så glada att du kommer till oss. Du är guld värd!" - Företagsbehandlingar hos iStone AB 21/12 -17


"Har ni inte varit hos Tomas, skäm bort er och boka en tid nu! Väl investerade minuter och kronor" - Jens C 11/12 - 17


"Väldigt nöjd och ett mycket bra mottagande, väldigt proffsigt" - Seppo S  15/11-17


"Varje besök är som balsam för själen. Tomas är duktig och lyhörd och verkar  genuint intresserad av att man skall gå därifrån nöjd och i harmoni. Jag kan bara rekommendera en behandling om ni inte provat innan" - Mattias V 1/11 - 17


"Tusen tack Tomas, en underbar behandling" - Frida N 10/10 - 17


"Stort tack för trevligt och lugnande bemötande och en totalt avkopplande och välgörande massage" - Stefan C 1/9 - 17


"Tack Tomas för 5 bra behandlingar. Mjukare i musklerna och pansaret är väl nästan borta. Tack oxå för insiktsfulla samtal :). Bokar ny tid i augusti. Rekommenderar Tomas behandlingar " - Helena B 6/7 - 17


"Väl värt varenda krona!" - Ewa F 3/7 -17


"Verkligen toppenmassage!" - Ingvor F 3/7 - 17


"Ser fram emot nästa besök!" - Anna K 20/6 -17


"Jag vill varmt rekommendera Schamansk healing." - Marica P 13/6 -17


" Precis så bra och trevligt som jag hoppades på! En bra helhetsupplevelse tycker jag." - Mattias 30/5 - 17


"Min första men inte sista behandling hos dig. Härligt!" - Anette P 11/4 - 17


"Ett mycket varmt välkomnande i ljus härligt miljö. Professionell utförande av behandlingen." - Agnes 6/4 - 17


"Kan varmt rekommendera behandlingar på Q´ente i en mycket trevlig miljö. " - Karin 14/3 -17


"Väldigt trevligt att prata innan och efter, kände mig väldigt lugn och trygg" - Josip 14/3 -17


"Mycket trevligt bemötande och väl utförd behandling" - Olle 14/1 - 2017


"Är så glad och tacksam att jag hittade er. Kommer definitivt tillbaka. Tusen tack!" - Linda 8/2 - 2017


"Behandlingen var mycket bra och ett härligt bemötande av både Tomas och Eva" - Ulla 2/12 - 2016


"I will be back" - Jens 28/12 - 2016

Tomas Bech Massageterapeut