FANTASI EN VERKLIGHET 2018
Qente Friskvård - Holistisk hälsa

FRISKVÅRD & HOLISTISK HÄLSA MITT I CITY

FANTASI EN VERKLIGHET

HÖSTEN 2018
Under utställningen FANTASI EN VERKLIGHET visar konstnär Eva Wiréns hennes konstnärliga process av fantasier, drömmar, det knappt förnimbara och det  icke materialiserade. Hon arbetar lager på lager, tvättar bort, fyller i, skrapar fram men i hennes konstnärskap är hon framförallt känd för sina färger, sin intuition i kombination med sin tekniska skolning.


Hennes konst speglar hennes själ och var hon befinner sig just nu. Den är därför alltid under förändring i både färg och temperament som livet självt är. Ateljén och galleriet är platsen för hennes utforskande. Hennes skapande sker främst inom olja, akryl. Hon vandrar den shamanska vägen och hämtar bland annat sin inspiration och kraft ur drömmar och det knappt förnimbara möten med människor och vår samtid. Evas önskan är att få möjlighet att beröra människor via konsten, på ett sätt där vi ger oss själva tillåtelse att reflektera över vår egen potential, och vilka vi är. Hon önskar att sin konst kan hjälpa andra att upptäcka nya sidor hos sig själva.Möt Konstnär Eva Wirén och hennes bildvärld. Färgstark och intuitiv konst i alla storlekar och prisklasser.

Eva är bl.a invald i Svenska konstnärer och representeras i konstnärslexikonet Amanda. Ateljén ligger i historiska lokaler på Postgatan 4, vid Kronhuset mitt i centrala Göteborg.


Galleri Albin Art,  Holtegataen 2b, Oslo  5-11 oktober2018


Länk till Galleriet

Länk till Galleri olja och akryl

Länk till Galleri Akvarell

Länk Konstnär Eva Wirén


KOnstnär Eva Wirén
Q´ente Postgatan 4 , Göteborg
Eva Wirén Tomas Bech Konst och Friskvård mitt i city
Konstnär Eva Wirén