DRÖMMAR 2017
Qente Friskvård - Holistisk hälsa

FRISKVÅRD & HOLISTISK HÄLSA MITT I CITY

En utställning om

DRÖMMAR - EN ANNAN VERKLIGHET

Artist Eva Wiren Title Tills döden skiljer oss år


 DRÖMMAR EN UTSTÄLLNING


Albin Art Oslo 6 - 12 oktober 2017

Kulturnatta Q`ente Atelje 13 oktober 2017 kl 18 - 21Utställningen DRÖMMAR har precis anlänt från Oslo och delar av den utställningen kommer senare under hösten visas i Ålesund, Norge och Bologna, Italien. Passa på att besöka henne under Kulturnatta och varmt välkommen in att dela hennes värld. Vi bjuder på något att dricka med tilltugg


Möt Konstnär Eva Wirén och hennes bildvärld. Färgstark och intuitiv konst i alla storlekar och prisklasser.

Ateljén ligger i historiska lokaler på Postgatan 4, vid Kronhuset mitt i centrala Göteborg.


Ateljén är platsen för hennes tysta utforskande. Hennes skapande sker främst inom olja, akryl. Hon vandrar den shamanska vägen och hämtar bland annat sin inspiration och kraft ur drömmar och det knappt förnimbara. Intentionen med hennes måleri är att manifestera själens innersta väsen och det omedvetna. I måleriet låter Eva intuitionen och känslan styra.Hennes konst speglar hennes själ och var hon befinner sig just nu. Den är därför alltid under förändring i både färg och temperament som livet självt är.


Evas önskan är att få möjlighet att beröra människor via konsten, på ett sätt där vi ger oss själva tillåtelse att reflektera över vår egen potential, och vilka vi är. Hon önskar att sin konst kan hjälpa andra att upptäcka nya sidor hos sig själva.


Länk till utställningar för tider och platser

KOnstnär Eva Wirén
Q´ente Postgatan 4 , Göteborg
Eva Wirén Tomas Bech Konst och Friskvård mitt i city
Konstnär Eva Wirén